Andre siger

reference, bevidst forældreskab, terapi, skygger i forældreskabet

Om samtaler og forløb i bevidst forældreskab

Individuelle samtaler med Lizette

Det personlige forløb, på kun tre gange hos dig, har rykket mig mere end jeg nogensinde havde forestillet mig, var muligt!

Du har en vidunderlig evne til, med hjertevarme at stille de helt rigtige spørgsmål, så man finder svarene dybt inde i sig selv. Det har været en øjenåbnende og virkelig selvudviklende proces.
Du er så tillidsvækkende, Lizette, og varm at tale med, at man føler sig helt tryg ved at åbne helt op.
Tak for den vidunderlige udvikling, du har hjulpet med på vej hen imod. 

Jeg anbefaler til alle, at købe et forløb hos dig!

– Maria, som har haft individuelle samtalerCoaching virker!
Energien er tilbage.
Det er utroligt hvad et anderledes fokus og perspektiv kan gøre.
Tak til Lizette, som jeg i øvrigt varmt kan anbefale.

– Lene, som har haft individuelle samtalerSamtalen har fungeret super over telefonen, især fordi jeg er lidt introvert. Jeg har ligesom kunnet tænke bedre.

Jeg takker for sessionen. Særligt vores snak om inkompetence gav mig noget at tænke over. Og så føler jeg mig mere afklaret i forhold til, hvor jeg kan se mig selv. Vores samtale har været med til at give det liv, tro og håb.
Så tak for det!!

– Anne Mette, som har haft individuelle samtalerLizette er super god og vil ledsage dig på din lille livsrejse i coaching …….
Hvis du selv tør investere din tid, din ærlighed og …… Ja, dig selv!

Hun vil være om, på, under, rundt om og ved siden af dig hele vejen.
Du vil gå fra hende og tænke NU GØR JEG DET SGU (det som du længe har villet, men ikke rigtigt fik gjort)

– Thomas, som har haft individuelle samtalerOnline forløbet:
‘Moderskab med større selvindsigt’


Jeg er helt enormt glad for dit forløb og oplever stor både glæde og værdi ved den læring, det giver!!

Det er virkelig godt tænkt og udført!!
Jeg anbefalede forløbet til en mor til én af min datters veninder. Hun sagde, at hun havde får MEGET mere ud af dit forløb end nogle tider, hun havde haft hos en familiepsykolog.

Jeg vil blive ved med at anbefale forløbet til alle, som jeg hører, får brug for at ”strække sig” i forældreskabet og tænker at visse fædre sagtens kunne have glæde af det også.

– Eva, deltaget på forløbet ‘Moderskab med større selvindsigt’Mange gange tak for et godt kursus, som virkelig har åbnet mine øjne.

Jeg er blevet meget bevidst om, hvordan jeg taler til sin søn og om hvordan jeg håndtere konflikterne.  Jeg prøver ikke at bebrejde mig selv eller ham, men tænker ..ok og hvorfor så det… i stedet for. 

Vi er begge blevet meget mere glade, griner ofte og hygger meget.
Vi har det godt, kan jeg med ro i sjælen sige nu…

-Birgitte, deltaget på ‘Moderskab med større selvindsigt’


 

Jeg er meget imponeret over dybden og fagligheden – samtidig med at kurset er nede på jorden og giver håndgribelige øvelser og værktøjer til at komme videre.

Jeg har fået kastet lys på flere (mange!) skygger. Det har været meget lærerigt at dykke ned under overfladen. Men det har også krævet, at jeg ville bruge tiden. Visualiseringen omkring barndomshjem var overraskende stærk for mig.

Dit forløb og refleksionsarkene har gjort det mere håndgribeligt, hvad jeg kan gøre i mig selv og i hverdags situationerne med mine børn.

-Anne, deltager på ‘Moderskab med større selvindsigt’